Het eeuwige nachtcafé IV – Circus Treurdier

Woensdag 23 mei naar het Eeuwige Nachtcafé IV van Circus Treurdier in Het Depot op de KNSM laan in Amsterdam geweest.

Variété in de kelder.

Op deze zomerse dag was het een ware verademing de koele kelder van Circus Treurdier in te duiken. Door een entree van rode gordijnen kwamen we in een witte ruimte terecht waar het rode sfeerlicht en de kaarsjes op tafel ons verwelkomde om een drankje aan de bar te halen. Start de show.

Drie podia zorgde voor een dolby surround sound experience. De acts werden doorbroken met korte pauzes waarin het publiek kon praten en van plek wisselen. Hierdoor kreeg het geheel een lekker ongedwongen sfeer, waarin je steeds nieuwsgierig bleef naar de opvolging van de vorige scène.

Het kostuum (Steffie van Lamoen) bestond uit speelse en karakteristieke stukken die de personages hun eigen stem gaven. Het licht zorgde voor duidelijke kaders waarmee de spanningsboog tussen spel en publiek werden bepaald.

Het was een feestelijke afsluiter van een zomerse dag.

Zie ook: http://www.circustreurdier.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s