‘HART’ – AYA

Dinsdag 25 oktober naar de dansvoorstelling ‘HART’ van danstheater AYA geweest in de Krakeling Amsterdam.

Na al heel wat goede voorstellingen van danstheater AYA te hebben mogen zien is er met ‘HART’ een frisse wind opgestoken. Door de samenwerking van Wies Bloemen met de twee jonge choreografen / dansers Anne Suurendonk en Lucien Denny ontstaat er een nieuwe up-lifting energie. Ook met de 2 nieuwe dansers is is er een nieuwe fibe die door vibreert in de technische uitvoering van de dans.

Wat je ziet / voelt / hoort: DANS.

Losse scenes met ieder de focus op de dans. Hierdoor wordt de zang sterk en humoristisch.
Door het lichtontwerp van Erik Raalte en het geluid ontwerp van Louis ter Burg lijk je het ene moment helemaal in een videoclip zit, het volgende moment zit je in het park, daarna sta je op een feestje en in weer een ander zit je gevangen in de kooi van je eigen gedachten.

Een flink volwassen dansvoorstelling waarin zowel 10+ als volwassen meedansen.

Gaat het zien!: http://www.aya.nl/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s